Фенове и от стопанския факултет на Сoфийски университет “Св. Климент Охридски”

Програмата Карол семестър спечели свои почитатели и кандидати от студенти на Стопански факултет на Софийския университет, където Момчил Луканов представи новите възможности и своя личен опит. Младите третокурсници и четвъртокурсници от специалностите “Икономика” и “Стопанско управление” слушаха внимателно за създаването на корпоративен университет Карол и надграждането на образователната инициатива, Карол семестър “Обучение в практиката”. Като бивш стажант, нашият колега разказа как самият той се е преборил за място в програмата и какво му е помогнало да спечели работно място в една от компаниите.

Момчил Луканов, финансова група Карол

Момчил Луканов, финансова група Карол

Младият служител разкри на бъдещите кандидати, че могат да се възползват от свободния достъп до специализирана българска и чуждестранна литература от корпоративната ни библиотека при структурирането на своите проекти, че трябва да бъдат иновативни и да се стараят да осмислят образователните блокове на лекторите и менторите в програмата Карол семестър през своята собствен начин на мислене. Изводът за младите икономисти беше ясен: да подходят креативно и задълбочено към представянето на своите научни изследвания.

Един от коментираните въпроси беше за осигуряването на препоръка от преподавател.

Тъй като и други студенти от университетите в страна се интересуват, искаме да насърчим всички, които не успяват да осигурят препоръка от преподавател, да не се отказват да кандидатстват само заради това.

Студенти от стопанския факултет на СУ

Студенти от стопанския факултет на СУ

Ако по някаква причина имате проблем да получите препоръка, представете кандидатурата си без нея. Документите на всички кандидати ще бъдат разглеждани с необходимото внимание! Очакваме още кандидатури и на всички желаем успех!

Изтеглете пълна информация за програмата

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>